м. Хмельницький, вул. 3-Нова,
б. 70/1, 29025

Зв"язатися з нами
Оборудование и продукция

Комплекси обладнання під ключ для обробки та виготовлення виробів із пластмас. Постачання. Монтаж. Запуск виробництва. Навчання персоналу. Сервіс. Гарантія

Комплекси під ключ

Постачання комплексів обладнання "під ключ" від ПВКФ "Бджілка" (г. Хмельницький) - це якість, оперативність та гарантія стабільної високоефективної роботи на багато років.

Ми виготовимо окремі елементи на власному виробництві, а також підберемо від провідних світових виробників обладнання для перероблення пластмас та виготовлення виробів з них, створимо цілий виробничий комплекс, враховуючи особливості завдань та готової продукції.
Надайте нам тільки креслення або зразок цієї продукції та ми самі оптимально підберемо Вам всі необхідні машини та пристосування.
Встановимо та налаштуємо комплекс у будь-якому регіоні України

Готові поставити для комплексу "під ключ" наступні машини та механізми:

  • термлопластавтомати;
  • прес-форми (власного виробництва та імпортні);
  • екструзійно-видувні машини;
  • обладнання для видуву ПЕТ;
  • промислові чіллери;
  • теплообмінники;
  • лінії для обробки пластикової тари;
  • збиральні машини;
  • обладнання для перероблення пластмас, у т.ч. дробарки, гранулятори, бункерні сушарки, вакуумні завантажувачі пластмас, стрічкові конвейери та інше.

Комплекс оборудования под ключ готов к эксплуатации

Перед відправленням покупцю, обладнання тестується у відповідному комлексі на виробничих майданчиках компанії "Бджілка". 
За його бажанням, можемо вносити конструктивні зміни до окремих елементів для приведення їх у повну відповідність до особливостей виробництва та продукції, що планується до виготовлення. 

 

Комплексы оборудования под ключ. Бригада

Для здійснення якісного монтажу комплекса на об'єкті Замовника та пуско-налагоджувальних рабіт ми створили спеціальну бригаду, що складається із досвідчених інженерів та кваліфіковних робітників із транспортом, який укомплектовано необхідним інструментарієм.
Ці роботи ми робимо максимально не дорогими.

При цьому, взаємодіємо з будівельним та електротехнічним підрозділами Замовника (підготовка фундаментів під обладнання, прокладання каналів під комунікації, у т.ч. електропостачання та освітлення), ураховуємо санітарні правила та норми охорони праці.
Усе зазначене і є комплексом робіт "під ключ". 

Комплексы под ключ. Машина бригады монтажников

Якщо ж Замовник володіє власними спеціалістами для виконання робіт "Під ключ" своїми силами, він може отримати від нас готове обладнання. 
До завершення постачання обладнання на об'єкт, направимо комплект технічної документації, вивчивши яку керівництво підприємства зможе детально по строках спланувати його монтаж та запуск в експлуатацію, а також завчасно розпочати підготовчі роботи.

На все обладнання, що постачається, "Бджілка" дає гарантію, тому що отримуємо його тільки від перевірених виробників.
Наші спеціалісти готові здійснити сервісне та пост сервісне його обслуговування, детальну сервісну підтримку.
За необхідності, навчимо обслуговчий персонал, у короткі терміни забезпечимо комплектуючими та запчастинами.

Приймаємо замовлення на ремонт та обслуговування комплексів з усіх куточків України.

Придбайте комплекси обладнання "під ключ" для перероблення пластмас та виготовлення виробів у компанії "Бджілка" за вигідними для Вас умовами.

За більш ніж 15 річну діяльність, компанія отримала дуже великий досвід у цій сфері та може бути рекомендована багатьма нашими замовниками.
Неухильно слідуючи правилу точного добору обладнання для виробничого комплексу, ми забезпечуємо збільшення реального ресурсу його експлуатації та мінімізуємо ризики непланових витрат.

Зв'яжіться з нашими менеджерами. Вони дадуть Вам повну консультацію та розрахують вартість обладнання та послуг відповідно до Вашого проекту та завдання.